Столичани в повече - Сезон 9, Епизод 13

Реклама

Задачите в „Семейно презареждане” продължават. Участниците трябва да дадат целия си багаж, в който е и храната им. Най-тежкият багаж с най-много храна е на Рангел и Гълъбина. След томбола са определени три двойки, които да се борят за провизиите. Когато Здравко от „Ритон” разбира, че задачата му е да изяде змия, той и Катя се отказват от шоуто. В борбата за храна остават Рангел и Гришата, на които се налага да ядат слонски глисти. Печели Гришата и цялата раница с храна остава за него и Стефи.

На участниците им предстои да прекарат нощта в голямо хале, но сънят не им е позволен. Напред продължава двойката, която успее да остане будна. Има обаче една уловка – само чрез въртене на педалите на колело, в помещението ще има светлина. Когато привидно всички заспиват, Славея и Йордан, във внезапен любовен порив, се затварят в тоалетната, мислейки си, че там няма камери. Камери обаче има и тяхното изпълнение е заснето и предадено на живо в ефир. Възмутен зрител (собственият им син) подава оплакване до СЕМ. В крайна сметка чрез хистрост и измами Рангел и Гълъбина остават будни до края и печелят реалитито, но наградата  се оказва доста по-малка, тъй като СЕМ са наложили глоба на продуцентите.

След кратък разговор Рангел се съгласява да получи реално само 3 000 от предварително обявените 30 000 и джип, но за пред камерите наградата си остава същата. Награждаването не се развива по план – джипът и парите са откраднати, а разгневени участници подгонват продуцентите.  

Оказва се, че Каролина и Спас са крадците. Спас взема парите, за да погаси заемите си, тъй като малко преди това Каролина е изхвърлила печата в реката. За Каролина остава колата и тя си тръгва.

През това време Елеонора праща извинително писмо на Андрей от името на Пепи, а Камелия прави същото с Пепи. Четиримата се озовават на вечеря заедно и в крайна сметка се сдобряват.