Столичани в повече - Сезон 9, Епизод 7

Реклама

В седмия епизод на „Столичани повече” зрителите ще разберат какво се крие в сандъка, който Спас намери в ресторанта си. То обаче далеч не е достатъчно, за да покрие кредита му, а от банката са готови да обявят къщата му на търг. В същото време, предвид не особено големия си успех със Спас досега, Каролина сменя подхода си и решава да използва Пацо, за да се добере до нужната й информация.

След като в миналия епизод Йордан Лютов прекали с алкохола и купонясването с млади девойки, Славея решава да „изобличи” съпруга си пред двамата си сина, които обаче не я вземат особено на сериозно, тъй като са концентрирани върху собствените си проблеми.  Семейство Чеканови пък се присмиват на новите запознанства на баба Марийка из Европа, но остават с отворена уста, когато в дома им влиза самия Благо Георгиев.

След раздялата си с Пепи и Камелия, Андрей и Елеонора предприемат нов ход, с който да спънат бъдещите планове на доскорошните си приятели.

Отец Григорий продължава да работи за добрия имидж на църквата в Студентски град и се заема сам да готви сватбата на Цанко и Стефи, но дали тя ще се осъществи?