Столичани в повече - Сезон 9, Епизод 8

Реклама

В живота на всеки мъж идва възраст, в която…активността намалява. Дори понякога изчезва напълно. В осмия епизод на „Столичани в повече” Славея Лютова ще прибегне до отчаяни мерки, за да реши проблема на съпруга си, като няма да пропуска възможност да му напомни за състоянието му.

Пепи и Камелия са принудени да съкратят целия си персонал, оставайки само с една секретарка. След непростимата й грешка обаче и нейната съдба е решена. При Андрей и Елеонора положението не се е променило драстично, но честите срещи с продавача Люси- Шестака може би ще окажат някакво влияние.

В семейство Чеканови баба Марийка продължава да предизвиква емоции. След невероятните си срещи из Европа тя решава да продължи с щурите приключения и стига доста далеч, привличайки и Гълъбина като свой съмишленик, но за жалост това отключва гнева на Рангел.

След като в предния епизод отец Григорий се опита да сватоса Стефи и Цанко, то в този епизод действията му са по-скоро продиктувани от греховен копнеж. А за какво копнее и какво сънува Пацо – предстои да разберем.