Столичани в повече - Сезон 9, Епизод 9

Реклама

Отчаяните действия на Славея да реши проблема на съпруга си успяват единствено да го вкарат в болница, където всички лекарки се събират, за да видят с очите си невиждания досега „проблем”. В крайна сметка двойката решава да посети психолог, където дълго прикриваните емоции на Йордан ескалират…сред пухени пера.

Спас държи в плен Каролина и се опитва да изкопчи информация от нея, но нейните  твърдост и непреклонност го предизвикват да приложи разнообразни методи на измъчване. Македонката е непоклатима, но в крайна сметка природата му подава ръка – неочаквано земетресение я принуждава да проговори.

Носталгията по успешното политическо минало на Рангел го кара отново да потърси „народната любов”, за да почувства отношението, което е получавал преди. Уви - гражданските реакции драстично се разминават с очакванията му и той остава с пръст в уста – изгонен от общината, в която е бил кмет, глобен за неправилно паркиране, безинтересен за медиите.

В дома на Пепи и Камелия дребен скандал предизвиква мълниеносна буря, която приключва с тежки думи и напускането на дома на единия от двамата.  Нов дом и нова двойка може би ще има след действията на отец Григорий, който пада на колене с неочаквано предложение.