Бой в Парламента, тайна вечеря и любовни конфликти в "Столичани в повече"

Този петък от 21.30 часа феновете на сериала ще имат възможност да върнат лентата назад и да проследят всички събития, останали неизяснени до момента

Реклама

Дългоочакваният осми сезон на "Столичани в повече" стартира с голям зрителски интерес миналия петък по bTV. Този петък от 21.30 часа феновете на сериала ще имат възможност да върнат лентата назад и да проследят всички събития, останали неизяснени до момента. Бъркотията е голяма, а смехът е гарантиран.

Втори епизод връща времето месец и половина назад в деня на референдума, за да покаже комичния резултат от него. Кой как тълкува резултатите, защо депутатите бяха погнати от народа и успяха ли да се измъкнат Рангел и Славка от гнева на избирателите ще разберете на 13 март от 21:30 по bTV. Дъжд, плъхове, малко женски бой, много извинения и нови обещания допълват политическата ситуация след референдума. Зрителите ще видят още тайната вечеря, на която присъства поп Григорий, поредните финансови проблеми на Спас и как Андрей се сдобива с нов апартамент и старо гадже. За финал Пепи се опита да изглади конфликтите в любовния четириъгълник, но дали накрая тъпият ъгъл няма да се окаже той?

"Столичани в повече" ще се излъчва вече всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.