Десетият сезон на „Столичани в повече“ започва на 11 март по bTV

Реклама

Десети сезон на хитовата комедийна драма „Столичани в повече” стартира на 11 март от 21.30 часа по bTV. Още с първите епизоди зрителите ще видят новото положение, в което се намират героите след събитията в изминалия сезон. Те ще забавляват феновете на сериала с колкото познати, толкова и изненадващи в своята същност сюжетни линии.

Епизодите от десети сезон ще представят темата за падналото от небето богатство. Историята на героите ще покаже на зрителите, че внезапно дошлите пари са всъщност голямо изпитание. В днешното кризисно време, когато придобитите без усилия пари са мечта на мнозина, историята на „столичаните” ще покаже, че тяхната наличност е всъщност голямо изпитание – те могат да решат някои проблеми, но могат и да докарат два пъти повече неприятности.

Сюжетната линия се заплита след голям банков обир, на който Спас Лютов случайно присъства. Това събитие ще промени рязко живота на всички герои в „Столичани в повече”, защото всеки един от тях в различен момент ще се докосне до тях. Първи на чувала с парите попада отец Григорий. Събитията се завъртат така неочаквано, че парите попадат в двете семейства Чеканови и Лютови. Тогава те се изправят пред дилемата да бъдат честни или да бъдат богати.  Дали полицията ще успее да открие парите, или крадците ще стигнат първи при тях, зависи единствено от „столичани в повече”.

„Столичани в повече” ще се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.