Деветият сезон на „Столичани в повече“ започва на 25 септември по bTV

Без дъщеря и снаха започва деветия сезон за Славка и Йордан Лютови, рапърът 100 кила е съквартирант на отец Григорий, а дует "Ритон" се включват в риалити надпревара

Реклама

Девети сезон на хитовата комедийна драма „Столичани в повече” стартира на 25 септември от 21.30 часа по bTV. Още първият епизод ще представи на зрителите новото положение, в което се намират героите след събитията в изминалия сезон.

Рангел Истината е лицето, с чиято нова история зрителите на bTV ще „отпразнуват” първата си среща с новия сезон на „Столичани в повече”. Бившият вече служебен министър-председател е с мярка неотклонение и първият в България, на когото е приложена нова технология – GPS гривна, която ограничава периметъра му на движение само в София. Проблемите на Рангел стават още по-големи, когато научава от любовницата си Лили, че започва ремонт на кабинета, а там Чеканов е скрил... тефтерчето си. На всичко отгоре съпругата му Гълъбина продължава да ревнува.

За Йордан и Славея новият сезон започва с едно дете и една снаха по-малко. Яна, която вече е на 16 години, ги запознава с... Мони, студент първа година по социология. Следва скандал, в резултат на който Яна решава да напусне дома. Йордан и Славка имат и още грижи на главата – не само бизнесът на Спас не върви, но и личният му живот. Първородният син на Чеканови вече не е семеен мъж, защото двамата с Йовка са разведени. Спас се опитва да продаде ресторанта, чийто единствен служител е Пацо, но за съжаление неуспешно. За сметка на това бизнесът на другия им син – Андрей, процъфтява. Това обаче поражда конфликт между него и съдружникът му Пепи, който е твърдо решен да си направи нова самостоятелна фирма.

Отец Григорий става „моралният стожер” в „града на греха” – Студентски град. Още с пристигането му в бл.29 пред него пада найлонова тобра с боклук, а първото нещо, което вижда в своя нов дом е... стена, покрита с дамско бельо. Този шедьовър е дело на съквартиранта на попа, Цанко. Ролята на студента по музика е поверена на 100 кила.

Деветият сезон на „Столичани в повече” в крайна сметка ще събере всички герои в едно уникално риалити, в което ще се включат още дует "Ритон", Петър Стойчев и други.   

„Столичани в повече” ще се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.