Евгени Будинов адвокат на Любо Нейков в „Столичани в повече“ по bTV

Отец Григорий влиза в корупционна схема с продажба на изпити в Студентски град

Реклама

Трети епизод на хитовата комедийна драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 9 октомври от 21.30 часа по bTV, ще предложи на зрителите изключително забавен нов прочит на това как студентите могат да отидат на църква и какви молитви могат да отправят те към Бога. В основата на комичните ситуации естествено е отец Григорий, а неговите методи на действие се оказват доста ефикасни.  

От молитва се нуждае и Рангел, който много е влошил положението си, след като изяде част от веществените доказателства. С помощта на своя адвокат Панов (Евгени Будинов), Чеканов пледира невинен и дори отправя обвинение към прокурора. Свидетел на защитата се оказва Петканова, на която обаче Рангел е много обиден.

Драмата на Лютови с Яна продължава. Раздорите в семейството са най-вече между Славка и Йордан, които започват ожесточен спор за това как трябва да се поддържат отношения с младите. Йордан първи прави голямата крачка, създавайки си Фейсбук профил, а Славка за първи път прави закуска за Яна. И докато г-жа Лютова се е разлютила и обвинява Гълъбина в „кражба”, Йордан става все по-близък с приятелката на Яна и така успява постоянно да следи къде се намира дъщеря им.

Проблемите на Андрей с партньора му се задълбочават, докато разведеният Спас става обект на желание от страна на Каролина, която въпреки безумното поведение на собственика на „Пантарей” не се е отказала да купи заведението.  

„Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.