И отец Григорий започва да търси „Смехотворната икона” в девети епизод на комедийната семейна драма „Столичани в повече”

Реклама

Нови планове, жажда за пари и нови загадки са ключовите моменти в девети епизод на комедийната драма „Столичани в повече”, която зрителите на bTV могат да гледат на 6 май от 21:30 ч.

Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия  не се отказват и продължават да вървят по следите на смехотворната икона с помощта на Тони Димитрова. Отчаяните приятели попадат на нова следа, която ги хвърля в смут. Не само те обаче проявяват интерес към светинята. Отец Григорий разбира, че ще се наложи той самият да се сдобие със смехотворната иконата и тръгва по следите на четиримата приятели. Наред с премеждията си около иконата отец Григорий не забелязва, че новото семейство Радко и Яна продължават да кроят планове срещу него с идеята да се сдобият с парите.

Нова драма се задава в Лютови и Чеканови. Приятелството между Рангел и Йордан ги прави съучастници и те успяват да се сдобият с огромната сума пари, но това е само една предпоставка за поредната нова загадка.

Докъде ще отведе новата загадка Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия, колко дълбоко е затънал отец Григорий в жаждата си за слава, и къде всъщност се озовава огромната сума пари, с която се сдобиват Йордан и Рангел, зрителите на bTV ще научат на 6 май от 21.30 ч. в девети  епизод на комедийния сериал „Столичани в повече”.

Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.