Колко далеч ще стигне Славея в опитите си да реши проблемите си с Йордан – в девети епизод на „Столичани повече” по bTV

Реклама

В деветия епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи на 20 октомври от 21:30ч. по bTV, отчаяните действия на Славея да реши проблема на съпруга си успяват единствено да го вкарат в болница, където всички лекарки се събират, за да видят с очите си невероятния „проблем”. В крайна сметка двойката решава да посети психолог, където дълго прикриваните емоции на Йордан ескалират… сред пера от пух.

Спас държи в плен Каролина и се опитва да изкопчи информация от нея, но твърдостта и непреклонността й го предизвикват да приложи разнообразни методи на измъчване. Дали в крайна сметка някой от тях ще даде резултат и ще разбере ли най-после Спас защо македонката иска да купи къщата, зрителите ще видят този петък по bTV.

Носталгията по успешното политическо минало на Рангел го кара отново да потърси „народната любов”, за да почувства отношението, което е получавал преди. Уви - гражданските реакции драстично се разминават с очакванията му и той ще остане с пръст в уста. 

В дома на Пепи и Камелия дребен скандал предизвиква мълниеносна буря, която приключва с тежки думи и напускането на дома на единия от двамата. Нов дом и нова двойка може би ще има след действията на отец Григорий, който пада на колене с неочаквано предложение. Коя е мистериозната дама зрителите ще разберат този петък от 21:30ч.