Кръстю Лафазанов: Успехът на „Столичани в повече“ се дължи на любовта между хората в екипа

Героят на Гърбов е с най-голяма метаморфоза в премиерния 12-и сезон на сериала „Столичани в повече“, който започва на 2 март по bTV

Реклама

Успехът на „Столичани в повече“ се дължи на любовта между хората в екипа, казва актьорът Кръстю Лафазнов в предаването „120 минути“ по bTV. 

„Ние, актьорите, сме една малка брънка, добавя Лафазанов. Успехът се дължи на всички – като се започне от гардеробиери, гримьори и всички, които помагат на сериала“. Нашата работа е най-лесната, отиваме и започваме да се забавляваме, обобщава с усмивка Лафазанов.

 

„Много особено и готино предизвикателство за мен като актьор е това, че моят герой от плах и нерешителен изведнъж започва да взима решения, които е взимал брат му“, разказва Христо Гърбов за героя си Пламен Цеков, който има брат-близнак. „За мен това превъплъщение е много ценно и ми беше много любопитно да го направя“, добавя той.

 

Героят на Гърбов е с най-голяма метаморфоза в премиерния 12-и сезон на сериала „Столичани в повече“, който започва на 2 март по bTV.

 

„Ние сме благословени с нашата професия да създаваме радост и усмивка“, допълва Кръстю Лафазнов. Той не съжалява, че не е станал зъболекар, защото и сега работи за „усмивките на хората“. Ние сме благословени с професията си и това да създаваме радост у хората – няма  по-хубаво нещо от това, не крие вълнението си талантливият актьор.

Родителите на Гърбов пък искали той да наследи професията на баща си – електроинженер. По време на следването в НАТФИЗ обаче баща му станал най-големият му фен и идвал да го гледа на всички изпитни спектакли. Казвал, че е доволен от избора на сина си и че „може би ще стане голям актьор“.

„Винаги съм се чувствал актьор и винаги съм искал да правя това, което правя сега“, обобщава Христо Гърбов.