Любо Нейков живее в страх в четвърти епизод на „Столичани в повече“ по bTV  

Спас и Пацо отново започват да търсят съкровище, отношенията между Андрей и Пепи търпят крах

Реклама

Четвърти епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи на 16 октомври от 21.30 часа по bTV, ще покаже колко драстични мерки могат да предприемат младите в името на амбициите и как едно приятелство става жертва на парите, властта и човешките комплекси. Разривът в отношенията между Андрей и неговия партньор Пепи, както и между техните две половинки Елеонора и Камелия, е в основата на поредния епизод на хитовата комедийна драма.

Подозренията на Спас, че в къщата има нещо, което струва много пари, се засилват. За пореден път той се изплъзва на Каролина и двамата с Пацо започват щателно претърсване на къщата, което завършва с нуждата от ремонт.

Драмата в Лютови продължава. Яна все още отказва да се прибере, а Славея и Йордан не спират да се карат как да се сближат отново с дъщеря си. Тя става много близка с Гълъбина, при която живее и й помага в тактиката със завърналия се неверен съпруг. Яна се възползва от уменията си в манипулирането, за да сплоти семейство Лютови, но и за да постигне известна независимост.

Работата на отец Григорий в Студентски град потръгва и скоро духовникът става любимец на младежите. Естествено той подобаващо отпразнува събитието, но купонът приключва с нова задача – поне една млада оженена двойка до края на годината. Събитията за Рангел също се развиват добре на пръв поглед. След успеха в Прокуратурата Рангел се прибира у дома. Как ще бъде посрещнат бившият министър зрителите ще видят в петък вечер от 21.30 часа.

„Столичани в повече” се излъчва всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.