Най-дълголетният български сериал „Столичани в повече“ се завръща тази есен по bTV

Без политика, но с много предателства, разруха и прошка в 9 сезон на комедийната семейна драма

Реклама

Хитовата комедийна драма „Столичани в повече” се завръща тази есен в прайм тайма на bTV. Епизодите от новия девети сезон ще забавляват зрителите с колкото познати, толкова и изненадващи в своята същност сюжетни линии. Те ще бъдат представени през призмата на комичното, за което ще допринесе и участието на гост-звезди като футболиста Благой Георгиев, актьорите Евгени Будинов и Робърт Янакиев, и рап звездата 100 кила. В ново амплоа ще влезе и един от сценаристите на сериала и водещ на „Студио Сървайвър: Камбоджа” - Христина Апостолова. 

Още с първия епизод зрителите на bTV ще станат свидетели на последиците от интервюто, което Радко даде в последния епизод на 8 сезон и без да иска разкри измамите на баща си. В резултат Рангел Чеканов вече не е премиер, грози го затвор, а отношенията му с Гълъбина са на път да се разпаднат отново. 

Неговият доскорошен съперник за сърцето на Гълъбина - Пацо, най-после е свободен и се изявява като готвач в ресторанта на Спас „Пантарей”. Двамата авери отново ще се хвърят в приключение, в основата на което е поставен исторически артефакт. Проблемите на Лютови ще бъдат свързани не само със заема на Спас, но и с дъщеря им Яна, която все повече се отдалечава от семейното огнище. Това ще породи много разпри сред доскоро единното семейство, което в крайна сметка ще стигне почти до разпад.

Отец Григорий най-после ще се върне в църквата, но трябва да премине през изпитателен период. Секретарят на Синода му възлага задачата да стане „моралният стожер” в „града на греха” – Студентски град.

Снимка: bTV

Телевизионното продуцентство и риалити форматите ще са в основата на най-драматичните събития в 9 сезон на „Столичани в повече”. Идеята тръгва от Андрей и Пепи, които все още продуцират успешното си ток шоу, но вече не са добри приятели. В крайна сметка обичаните от всички герои ще се окажат участници не само в комичен сериал, но и в едно уникално риалити с неочакван победител.