Отец Григорий и баба Марийка си поделят приза "любима реплика" на осми сезон на "Столичани в повече"

Вижте резултатите от интернет гласуването на феновете на сериала

Реклама

Зрителите на bTV избраха за най-добра реплика от осми сезон на хитовия комедиен сериал "Столичани в повече" не един, а два от "бисерите", с които героите радват своите фенове.

Единият фаворит е репликата на отец Григорий "Ако това писмо стигне до Синода, не за поп, а за гръмоотвод на Александър Невски няма да ме вземат" (6 еп.), която той отчаяно казва по повод "препоръката" от Йордан Лютов за него.

Отец Григорий дели първата позиция с култовата реплика на баба Марийка към нейния внук - "Радко, ти си загорял повече от славянския гювеч на майка си..." (10 еп). Думите й са във връзка с кастинга за манекенки, на който Радко смята да си избере жена.

Второ място в класацията е отредено на думите на Рангел, изречени по време на "гладната" му стачка "Ей, Радко, без ядене мога да изкарам много дълго, ама без месо - това не е живот". Възклицанието на отец Григорий "Това малкото лъже като разпрано, бе!" и отговорът на Йордан - "На майка си прилича!" по адрес на Яна, оформят челната тройка в класацията.

9 сезон на "Столичани в повече" вече е заснет, а екипът обещава още повече смях в следващите епизоди на комедийната драма.