.

Радко спасява Извор с цената на живота си в последния епизод на „Столичани в повече”

Във финалния епизод от 11 сезон Константин смята да се отърве от бежанците веднъж завинаги. Той възлага на Радко и Спас задачата да ги закарат до Германия. Влюбеният Радко решава, че ще остане там със Зухра. Въпреки че Рангел и Гълъбина страдат, виждайки го толкова сериозен и отговорен за първи път в живота му, му дават благословията си.  

Плановете се променят, когато Цеков иска от Спас и Радко да закарат буса не до Германия, а до София и да го паркират пред президентството, от където уж ще го поемат други хора. Това обърква плановете на Радко за съвместен живот с любимата му в Германия. Константин му предлага да се премести отзад в буса и да замине с останалите. Това, което си спестява е, че вътре има бомба, която ще избухне съвсем скоро. 

За помощ към Цеков се обръща и отец Григорий. Притиснат от Гретхен да намери жилище, той предлага услугите си на бизнесмена в замяна на някоя от къщите в селото. Константин решава, че попът може да му бъде полезен и му казва да си избере къща - тази на Лютови или тази на Чеканови. Условието да се нанесе обаче е да накара едните или другите да се махнат. Григорий решава, че по-лесно ще му бъде с Йордан и Славка и двамата с Гретхен отиват на прага им. Те разбира се отказват, което води до ескалиране на инстуацията. 

По същото време, въпреки че по график вече трябва да са в София, в съседната къща са бежанците, заедно с Радко и Спас. Те са дошли да вземат Зухра и брат й, и да натоварят буса с храна и вода. В този момент се появява Цеков, а Радко разбира, че нещо не е наред. Гришата и Гретхен, Рангел и Гълъбина, Йордан и Славея, Йовка и Спас, Яна и Андрей, Зухра и останалите бежанци, всички стават свидетели как Радко заключва Константин в буса, качва се зад волана и потегля, за да отдалечи бомбата от хората. Бусът се скрива зад завоя и се взривява. 

Ще оцелее ли Радко, каква съдбата очаква Лютови, Чеканови и отец Григорий, зрителите на bTV ще видят в последния епизод от 11 сезон на „Столичани в повече” на 2 юни от 21.00 часа. 

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта