Силвия Лулчева: „Столичани в повече“ неведнъж предвещава бъдещето

От 2 март по bTV в новия, 12-и сезон на сериала ще има и любопитни гост звезди

Реклама

„За радост, имаме сценаристи, които изпреварват събитията, слагат нещо в сюжета, което после се сбъдва в живота“. Това каза актрисата Силвия Лулчева в „Преди обед“ по повод премиерата на новия 12-и сезон на сериала „Столичани в повече“ от 2 март по bTV.

„Тежкото политическо лято на 2013 г. и нощта на белия автобус бяха филмирани в „Столичаните“ още предишната зима“, припомни  Лулчева.  „Така че, наистина сме крачка напред, но както казваше Гриша Островски, не се знае дали живота имитира изкуството или изкуството имитира живота“, допълни още обичаната актриса, чиято героиня Славка изрече култовата фраза „Йордане, ние сме кмет!“.

Снимка: Даниел Димитров

 

Освен обичайните актьори, и в 12-и сезон на „Столичаните“ ще има великолепни гост звезди – като Йордан Йовчев, Кирил Николов-Дизела и Андреа, каза още Силивя Лулчева.

Освен на малкия екран,  почитателите на Мелпомена могат да гледат Силвия Лулчева в  постановките „Красиви тела“ и „Като трохи на прозорец“ на сцената на Младежкия театър.

В „Преди обед“ тя разкри и подробности от личния си живот като това, че ходи на фитнес три пъти на седмица и три пъти в годината гладува. Признава, че много пъти е била на ръба на професионалното прегаряне, но, за щастие, в тези моменти не е посегнала  към „млади  мъже, силикон и наркотици“.

Снимка: Даниел Димитров