За сериала

Реклама

След като пресичат границата и изоставят страната си, където нямат успех, братята Рейес се установяват в малко градче. Там те отварят пекарна, с която да се издържат.
Либия е неопитно момиче. Тя се влюбва в Бернардо Елисондо – доста по-възрастен мъж, който изгубва ума си по нея. Двамата преживяват таен и пламенен романс, който не остава скрит за братята Рейес за дълго време. Възмутени, те се опитват да ги разделят, особено Хуан, който не допуска тази връзка под никаква форма.

Ситуацията се усложнява, когато Либия признава, че е бременна. Това е достатъчна причина за приемането на връзката между Либия и Бернардо. Но Бернардо крие тайна: той е женен. Цялото му семейство живее в голямо имение недалеч от града.

Бернардо Елисондо решава да напусне семейството си, за да се отдаде изцяло на Либия, но при инцидент неочаквано умира. Когато научава за смъртта му и открива, че той е женен, Либия отива в имението на Елисондо по съвети на свои съседи. Те са успели да я убедят, че тя има право да търси наследство.

Вместо да получи каквото и да било, Либия е посрещната много грубо и унижена от съпругата на Бернарод – Габриела. Младото момиче е изгонено от имението. В своето отчаяние, Либия се самоубива. Братята Рейес я погребват и се заклеват, че ще отмъстят за смъртта й. Плановете им обаче се объркват, когато се запознават с дъщерите на Елисондо. Любовта и дълбоките чувства се сблъскват, а резултатите от това ще бъдат много непредвидими.

В ролите зрителите ще видят Дана Гарсия, Марио Симаро, Хуан Алфонсо Баптиста, Паола Рей, Наташа Клаус, Мишел Браун, Шарик Леон, Хуан Пабло Шук, Хорхе Као, Глория Гомес, Кристина Лили, Хуан Себастиан Арагон.