Мар Улдемолинс: "Вятър от долината" ще ви накара да се смеете и да плачете

Актрисата е в ролята на Моника във "Вятър от долината"

Реклама

Eто какво каза тя в интервю пред btv.bg.

Мар, разкажи ни повече за началото на кариерата си.
Аз се възприемам повече като театрална, отколкото като телевизионна актриса, защото започнах на театралната сцена. Участвах в няколко постановки в Барселона, преди да започна роли в телевизията.

В България се излъчва "Вятър от долината". Какво можеш да ни споделиш за ролята си в този сериал?
Ролята на Моника ми донесе много положителен опит. Преди това не бях заставала пред камерите за толкова дълго време. Научих много. Този сериал ми отвори вратите към игралното кино и телевизионните продукции в Испания. От друга страна, екипът е фантастичен. Срещнах актьори, благодарение на които натрупах много опит.

Приличаш ли на Моника?
В началото двете нямахме общи черти. Тя е перфектна, дъщерята на богаташа в града. Аз никога не съм била перфектна. Във втората част на сериала двете имаме повече общи черти. Тя се сблъсква с много трудни ситуации. Бори се за това, което иска да постигне. И аз съм борбена, също като Моника.

Какво ти помага да останеш здраво стъпила на земята?
Аз съм зодия телец. Това е земен знак. И смятам, че никога не съм имала моменти на главозамайване. Вярвам, че човек трябва да уважава мнението на останалите. Никога не съм чувствала, че в някое отношение превъзхождам останалите. Това просто не е част от характера ми.

Притеснява ли те критиката?
Не. Хората познават екранния ми образ, а не мен самата. Би ми било много забавно да изпълня отрицателна роля някой ден. Искам да видя дали ще ме обиждат по улицата и ще ме сочат с пръст. Това би означавало, че съм убедителна в ролята си (смее се).

Чувстваш ли се известна?
В Каталуня съм известна най-вече с ролята във "Вятър от долината". Важното е да работя добре и да се старая да давам все повече от себе си. Славата е преходно нещо.

От какво се страхуваш?
От това някой ден да се наложи да работя нещо, което не ми харесва.

Какви са бъдещите ти проекти?
На първо време са последният сезон на "Вятър от долината" и театралната постановка "Електра".

Какво не би простила?
Не зная. Като цяло обичам да прощавам, защото така разбирам по-добре хората около мен. И все пак мисля, че не бих простила малтретиране, подобно на това, което търпи Тереса във "Вятър от долината".

Би ли посетила България и какво би казала на зрителите на сериала в България?
С огромно удоволствие бих дошла в страната ви. Не пропускайте сериала "Вятър от долината", защото ще ви накара да се смеете и да плачете.