Лорина Камбурова: Много хора ще се припознаят в моя образ

Научете повече за актрисата и героинята й във "Връзки"

Реклама

След ударното начало на новия български сериал "Връзки", който стартира снощи - 3 юни, по bTV, двама от актьорите в главните роли гостуваха тази сутрин в "Преди обед". Лорина Камбурова и Николай Ишков, които в сериала са баща и дъщеря, разказаха повече за себе си и за сериала.

На въпроса дали е очаквал подобен успех (сериалът е гледан от над 1 100 000 зрители) Николай сподели, че е предвиждал успеха на сериала. Той вметна, че усилията на всички, работили по проекта, са си заслужавали.

Младата актриса разказа някои подробности за героинята си Лия – младо момиче, учещо испанска филология, от поколението, което не знае какво иска и търси себе си. Има си своите проблеми – чувства се нехаресвана, неуверена, допуска грешки. Момиче на крайностите. Затова и Лорина смята, че много момичета, независимо към коя социална прослойка принадлежат, биха се припознали в нея.

Лорина е завършила НАТФИЗ преди година в класа на проф. Здравко Митков. Тя сподели пред водещите на "Преди обед", че преди около две години и половина е попаднала на кастинг за турски сериал, като поясни, че е ставало дума за фантастика, а не за типичните "вечерни" сериали, но за жалост е участвала в снимките само на два епизода, защото проектът е пропаднал. Това прави ролята и във "Връзки" дебютна. Лорина обича да се снима, но никога не е била професионален модел, тъй като не отговаря на мерките, които се изискват.

Водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова припомниха на зрителите, че вече са виждали Лорина в ефира на bTV в третата част на формата Music Idol, като показаха видео от кастинга. Младата актриса леко се смути и сподели, че оттогава е минало много време и тя доста се е променила – вече се опитва да говори по друг начин, а и е много по-уверена. Тя обясни, че продължава да се занимава с музика – има дует с актьора и режисьор Росен Пенчев и участва в хор, заедно с диригента Йордан Камджалов.

Лорина е загубила майка си още като малка. В разговора с водещите тя сподели, че подобна лична драма никога не се преживява, но за сметка на това я е направила изключително силна. Смята, че майка й би била изключително горда и щастлива от нейното професионално развитие, тъй като именно тя я е насочила към актьорската професия и винаги я е подкрепяла.

Актьорът Николай Ишков изрази позитивното си мнение за Лорина и каза, че според него тя има голям потенциал и я очаква добро бъдеще, особено след тази роля, която ще бъде като трамплин за кариерата й.

Последни

Реклама