Тони отново ще се забърка в каша на оплетени връзки

Реклама

В осмия епизод на „Връзки”, в четвъртък, 18 юни, от 21:30 часа по bTV на Тони ще му се наложи да повтори уроците по видове бойни техники, охранителни системи и застраховки живот. Това ще ангажира времето му до степен, в която ще спре да чува проблемите на своите клиенти, дори и тези на Евгени Будинов. Междувременно Номер 1 ще проведе искрен разговор с Лия по темата за рисковете и проблемите при връзките на млади момичета с възрастни мъже. Но нейното сърце вече принадлежи на героя на Никола Стоянов и неговия революционен, свободомислен начин на живот.

Мика също ще трябва да научи по трудния начин, че любовта не е даденост. Ясмина ще впечатли архитектката, като й разкрие „тайната” за разменната монета в брачните взаимоотношения. Мика ще получи провокативна задача за домашно, която ще прерасне в почистване и неприятна алергия. Но истинската изненада за нея ще се окажат собствените й желания, възпламенени и излизащи наяве в... публичен басейн.

Тони отново ще се забърка в каша на оплетени връзки. Брачният консултант ще предизвика изумлението на Александър Панов с едно посвещение и внезапната си загуба на глас. Декоративно таралежче ще стане причина за публичен скандал, тежки самопризнания, увеличаване на семейството, горещи фантазии и дори раздяла.

В четвъртък зрителите на bTV ще разберат защо жените забравят за секса, каква е пропорционалната зависимост между интимните ласки, съблазняването, споделянето и връзката и има ли право любовницата да проявява ревност. Как отговарят съпрузите на любовни смс-и, кой е единственият протест в държавата, който може да завърши успешно благодарение на актьорски талант, как отбор по синхронно плуване спасява брака и брои ли се за изневяра платената любов - в четвъртък, 21:30 часа във „Връзки” по bTV.

 

 

Тагове: @

Последни

Реклама