Убиха Моника Спеар и съпруга й

Това съобщиха мениджърите на венесуелската актриса

Реклама

Актрисата Моника Спеар е била убита във Венесуела. Трагичната новина обявиха мениджърите на звездата от "Братовчедка ми Сиела". Моника е била със съпруга си. И двамата са станали жертва на обирджии. 5-годишната дъщеря на актрисата е простреляна в крака, но животът й е вън от опасност.

Моника, Томи и дъщеря им Мая са били на семейно пътуване във вътрешността на Венесуела. Последният пост на Моника в Туитър е само няколко часа преди убийството: "полетата са магически".

Моника печели титлата Мис Венесуела през 2004 година. В социалната мрежа колеги и приятели на актрисата изразяват ужаса и страха си от ситуацията във Венесуела.

Сред приятелите на Моника и съпруга й Томи са Хуан Пабло Раба, Жанкарлос Канела, Габи Еспино, Габи Вергара, Лино Мартоне, Ана Карина Манко, Каридад Канелон, Ана Карина Касанова, Карла Монрой и много други. Повечето от тях сложиха черни снимки в профилите си в Туитър и Инстаграм в знак на траур. Последната теленовела на Моника е "Забранена страст" където партнира на Жанкарлос Канела. Сериалът е продукция на Телемундо, заснет е в САЩ и е римейк на "Забраненият плод".