Алекс Гадеа: Зареждам се с нови сили близо до морето

Къщата на актьора от „Тайните на времето” е във Валенсия

Реклама

Пълното име на актьора е Алехандро Гадеа Гарсия Рохо. Роден е на 22 юли 1983 година във Алсира, Валенсия. Първата му главна роля в сериал е в „Бялата ферма” през 2009 година, но славата го застига през 2011 година, когато му поверяват ролята на Тристан в „Тайните на времето”. Актьорът се снима в този сериал до август 2013 година, след това се посвещава на театралната сцена. В момента Алекс участва в нов испански сериал, в който отново е в главна роля.

Алекс, кога разбра, че актьорската професия е твоето призвание?

За пръв път се докоснах до актьорството на 16-годишна възраст. В гимназията се записах в групата по театър и установих, че се справям много добре. Чувствах, че актьорското майсторство ме забавлява и ме зарежда с положителна енергия. Тогава реших, че това е професията, в която искам да се развивам.

Разкажи ни повече за ролята си в „Тайните на времето”

Героят ми се казва Тристан. За мен като актьор този герой бе истинско предизвикателство, тъй като е много плътен образ. Случват му се неща, с които аз не съм се сблъсквал. Благодарение на Тристан успях да покоря зрителите, да ги накарам да мразят, да обичат, да се смеят.

Какво правиш, когато не се снимаш?

Когато имам възможност, винаги се връщам в родния ми дом във Валенсия. Имам къща близо до морето. Там се зареждам с нови сили. Също така обичам да прекарвам времето си в компанията на приятелите ми.