Габи Еспино и Жанкарлос Канела се разделиха

Двамата обявиха новината в Туитър

Реклама

За огромно съжаление на феновете на Габи Еспино и Жанкарлос Канела слуховете за раздялата им бяха потвърдени от самите актьори. Ето какво написаха те в Туитър:

"До всички медии и публиката ни: Тъй като изпитваме огромна нежност към всичките ни почитатели по света, решихме да ви информираме, че от известно време, по взаимно съгласие, прекратихме нашата връзка по най-добрия възможен начин и с цялото уважение, което семейството ни заслужава. Заради любовта между нас, молим всички медии и почитателите ни да ни подкрепят и да използват добронамерено тази информация. В решението ни не участват трети лица. Ние сме по-сплотени от всякога за доброто на децата ни. Не се разделяме, защото когато има семейство, думата "раздяла" не съществува. Просто решихме да останем най-добри приятели и всеки да поеме по своя път. Използваме случая, за да уведомим медиите, че повече няма да коментираме темата. С много нежност: Габи Еспино и Жанкарлос Канела."

След това съобщение, публикувано в профилите на Габи и Жанкарлос, двамата пуснаха по още един пост.

Габи: "Искам само да добавя, че Жан е и ще продължава да бъде, заедно с децата ни, най-важният човек в моя живот. Най-добрият партньор, най-добрият баща и моят най-добър приятел. Сега сме по-сплотени от всякога. И сме добре. Ще бъдем един до друг винаги".

Жанкарлос: "Едно от най-добрите решения в живота ми се казва Габи Еспино и това не се е променило. Нищо и никой не е над любовта и приятелството, които ни свързват. Не можех дори да се надявам за по-добра майка, приятелка и жена, с която да създам прекрасното семейство, което ми дава сили и ме допълва като личност. Благодаря ти за всичко, обичам те!"

След тези доста странни думи, които по-скоро свидетелстват за любов, а не за раздяла, двамата приключват темата. Габи има дъщеря Ориана от брака си с Кристобал Ландер. А двамата с Жанкарлос имат един син - Николас, роден през 2012 година.