Ямач Тели: Любовта е като пламък в купчина слама

С актьора от „Една любовна история” разговаря Деница Томова

Реклама

Ямач, разкажи ни повече за героя си в "Една любовна история".
Толга има всичко, което поиска. Държи се като истинска звезда. Майка му, която също е била известна певица, го е държала под око винаги. Това донякъде го е разглезило, но не мога да кажа, че той е с лошо сърце.

Приличаш ли на героя си?
Между нас с Толга няма никакви прилики, с изключение на музиката :)

Би ли искал да посетиш България някой ден?
Да! Много бих искал. Майка ми наскоро отиде в Банско и остана много доволна. Аз бих искал да направя едно по-продължително пътуване, да видя повече места.

Кое е най-важното нещо за теб?
Щастието! А то включва следните неща: здраве, мир, любов, семейство, приятели.

Има ли роля, която искаш да изиграеш?
Искам да участвам във фантастичен филм.

Как се поддържаш във форма?
Опитвам се да спортувам най-малко 3 пъти седмично.

Положителни или отрицателни роли предпочиташ?
Важна е динамиката на всяка роля. Да можеш да вдъхнеш живот на героя си. Като човешки същества ние всички грешим, поправяме част от грешките си, изпитваме тъга, радост и така нататък. За мен е важно ролите ми да предизвикват емоции и да се запомнят от публиката. Ако ролята е интересна, многопластова, тогава за мен е удоволствие да се превъплътя в героя си, независимо дали е положителен или отрицателен.

Какво е за теб любовта?
Труден въпрос. Според мен любовта е като пламък в купчина слама. Ако не се поддържа с любов, уважение и приятелство, любовта угасва.

Какви са бъдещите ти проекти?
Много обичам професията си и все гледам да подобря играта си. Друга моя страст е музиката. Композирам мелодии, пиша текстове. Сега започнах работа по един нов сериал в Турция. За него ще напиша три песни. Две от песните на Толга в „Една любовна история” са всъщност мои. Подготвил съм миниалбум. Надявам се в скоро време да бъде издаден. Аз съм човек, който си прави доста планове. Искам само да си върша работата добре. Животът дотук ми предложи възможности, за да оценя това. Мисля, че поне по този въпрос мога да кажа, че съм имал шанс.

Какво не би простил?
Каквото и да ми правят, веднага всичко мога да простя. Но... не трябва да се вреди на природата, да не се измъчват животните и тези, които не могат да се защитят... Такива неща съм прощавал, но не бих простил отново.

Има ли нещо, за които мечтаеш?
Най-голямата ми мечта е да се изявявам на международната сцена.

Какво би казал на почитателите си в България?
Naĭ-dobri pozhelaniya !  (Опитах се да преведа „Най-добри пожелания”, надявам се да съм успял :-)