Сара Хан: Най-важен е късметът

Актрисата е в ролята на Садна в "Цветовете на любовта"

Реклама

Сара Хан е индийска актриса и модел. През 2007 година печели титла за красота в родината си. Първата й телевизионна изява е в сериала „Цветовете на любовта”, чиито снимки започват през 2008 година. През 2010 година тя се омъжва за актьора Али Мерчант, но само два месеца по-късно двамата се развеждат.

За ролята на Садна в „Цветовете на любовта” Сара печели цели осем награди.

Сара, как получи първата си роля?
Влязох в тази индустрия съвсем случайно. Бях 15-годишна, когато продуцентът на „Цветовете на любовта” – Раджан Шани, ми даде шанс. Той дойде в нас и там подписах договора. За мен това беше като приказка, мечтата ми се сбъдна, без да съм очаквала.

Разкажи ни нещо повече за „Цветовете на любовта”.
От този сериал ми остана едно прекрасно приятелство, с Ангад (в ролята на Алек) сме приятели до ден-днешен. С него беше много лесно да се работи. Наскоро работих и с Ашита (в ролята на Малти), той е много приятен човек. Забавен, грижовен и готов да помага. Харесва ми да работя с него. Колкото до опита, който натрупах на снимачната площадка, мога да кажа, че се наслаждавах, а и все още се наслаждавам на резултатите от снимките.

Къде се виждаш след 5 години?
Честно казано не знам, защото не можем да предвидим изненадите, които ще ни поднесе утрешния ден. Не съм предполагала, че ще се занимавам с това, с което се занимавам в момента. Предполагам, че след пет години ще имам много нови и интересни предизвикателства.

Има ли роля, за която мечтаеш?
Винаги съм искала да изиграя роля като тази на Мона в сериала "Ram Milaye Jodi". Когато получих тази роля, се почувствах много горда от себе си. За мен този сериал беше невероятно преживяване.

Кои са добрите и лошите страни на професията, която си избрала?
Всяко нещо има както положителни, така и отрицателни страни. Приемам и двете неща като нещо нормално. Не смятам, че имам право да критикувам професията си. Всъщност не виждам никакви отрицателни страни на това, с което се занимавам. Аз съм момиче от малък град, което подписа договор за един сериал, след това за втори, за игрални филми. Нямам поводи да се оплаквам.

Според теб талантът или работата са по-важни?
Най-важен е късметът! Мисля, че 80% е късмет, а останалите 20% са талант и упорита работа. Имаш ли подкрепата на семейството си? Да, винаги са ме подкрепяли напълно. Без тях съм нищо.

Кой е твоят извор за вдъхновение?
Дядо ми по майчина линия. Той се казва Нана. В началото на кариерата ми бях изправена пред някои проблеми, но Нана не загуби вяра в мен и способностите ми. Даде ми увереност, че имам сила да се боря и да продължа напред.

Какво ще кажеш на своите почитатели?
Бих искала да им благодаря много за това, че са до мен. Обичам ги!