Реклама

Списъкът със звездните бебета за 2014 е дълъг. Ето някои актьори, които станаха родители за пръв, втори и дори четвърти път.

Жаки Бракамонтес стана майка за втори път на 9 юни. Бебчето се казва Каролина. Жаки и съпругът й Мартин имат още една дъщеричка - Жаки.

Джералдин Басан и Габриел Сото се сдобиха с втора дъщеря през февруари. Бебето се казва Миранда. Първата им дъщеря се казва Елиса Мари.

Марица Родригес и Джошуа Минц също станаха родители през 2014 година. Двамата имат близнаци: Йеуда и Акива.

Анхелика Вале и Ото Падрон станаха родители на момченце. Даниел Николас е първият наследник от мъжки пол в семейството на актрисата.

Пабло Монтеро и съпругата му Каролина се сдобиха с втора дъщеря на 24 май. "Това е небесен дар", написа Пабло в Туитър.

Бейби бумът продължи и Наталия Стейнард, която роди момиченце на 16 юни. Бебчето се казва Хия и е второ дете за Нати и съпруга й Донато.

Най-голяма изненада обаче поднесоха Биби Гайтан и Едуардо Капетийо. Актьорската двойка е заедно от 20 години. Двамата се сдобиха с близнаци на 20 юни. Бебетата се казват Мануел и Даниел. И така децата на актьорите станаха общо пет! Най-големият им син Едуардо е на 19 години, двамата имат и две дъщери - Ана Паула (16 години) и Алехандра (14 години). "Близнаците са най-голямата изненада, а и най-хубавата, която животът ни е поднасял", споделят родителите.

На 30-и юли Педро Морено стана татко. Синът му се казва Кристиан Лео.

Нинел Конде роди момченце - Емануел, на 21 октомври. Тя обяви новината в Instagram.

Бебчета в скоро време очакват още актьорите Адамари Лопес, Шантал Андере и двойката Аарон Диас и Лола Понсе.