Ексклузивни гости навръх първия рожден ден на "120 минути" със Светослав Иванов

Предаването събира трима главни прокурори тази неделя от 17 ч. по bTV

Реклама

Симеон Сакскобурготски рядко говори публично. Но когато го направи, той държи на всяка своя дума. Защото, както казват древните латини – казаното променя. Какво се случи с прословутото българско трудолюбие, в което той заяви, че вярва, искайки 800 дни, за да промени страната? Какво го плаши в днешните политици и смята ли, че жаждата за власт върви с жажда за пари? Би ли се включил отново в политиката? В навечерието на публикуването на неговите дългоочаквани мемоари, зрителите на bTV ще видят Симеон Сакскобурготски в "120 минути".

Сотир Цацаров е изправен пред доста дилеми. Огромните очаквания на обществото към работата на главния прокурор раждат множество въпроси, които изискват еднозначен отговор. Събитията около КТБ, дискусията за мястото на прокуратурата и съдебната рефома, както и резултатът от работата на държавното обвинение по някои знакови дела, изискват сериозен и категоричен разговор, който също ще се случи около "масата с часовника". Къде е мястото на прокуратурата и защо България е критикувана от Европа за проблемите в правосъдието – ексклузивни коментари и на бившите главни прокурори Борис Велчев и Никола Филчев.

В дискусионната платформа "Старата школа", в която опитни журналисти и общественици анализират най-важните събития от седмицата, тази неделя ще седне гост-анализаторът Петко Бочаров. "Подготвил съм голяма изненада за зрителите и вярвам, че тяхната реакция за пореден път ще ги накара да кажат на глас "Да, ама не!", сподели един от най-уважаваните български публицисти за всички времена.

Всичко това ще се случи в деня, в който "120 минути" навършва 12 месеца в ефир, а водещият Светослав Иванов има двоен повод да почерпи, защото първи рожден ден празнува и малката му дъщеричка Йоанна, която се роди часове преди първото издание на предаването на 19 октомври 2013г.  

"120 минути" се наложи като едно от любимите публицистични предавания в българския ефир. Само за един сезон в студиото му гостуваха личности от световен мащаб като Сесилиа Атиа (бивша Саркози), генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, министърът на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу, синът на руския комунистически лидер Никита Хрушчов, скандалният чешки скулптор Давид Черни, Пласидо Доминго, Райна Кабаиванска, Лили Иванова, Йосиф Кобзон и много други.  

Тагове: @