Красимир Балъков, Габриела Петрова и Тереза Маринова - спортно съзвездие в „120 минути”

Реклама

Ексклузивно в неделния следобед на 3 април зрителите на „120 минути” ще се срещнат със спортист номер едно на България – лекоатлетката Габриела Петрова, за да научат истината и само истината за уличаването й в употреба на мелдоний. Олимпийската шампионка Тереза Маринова също ще говори откровено пред Светослав Иванов за скандалите в големия спорт.

30 години след оправдателната присъда за България за атентата срещу папа Йоан Павел II, зрителите на „120 минути” ще се срещнат с адвоката на Сергей Антонов - професор Джузепе Консоло.

В предаването ще говори и Милена Шаркова, две години след убийството на съпруга й Емил в Лясковец.

И още: красив, талантлив и дяволски успешен – диригентът Йордан Камджалов, и победителят от „Фермата” – Райно Узунов, с отговор на въпроса има ли място за истински мъже.

Главната роля в предаването е отредена на един от най-техничните играчи в историята на футбола- Красимир Балъков. Вече на 50, златното момче, което е и един от специалните гости в бенефиса на Христо Стоичков, ще очаква въпроси във Facebook страницата на предаването, а отговорите зрителите ще научат само в „120 минути” на 3 април, от 17.00 ч. до 19.00 ч. по bTV.