Второто полувреме на ексклузивното интервю с Христо Стоичков само в "120 минути"

И още: Коментар на Соломон Паси относно забраната Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат в Турция и българската номинация за генерален секретар на ООН

Реклама

Срещата на Светослав Иванов с Камата продължава с откровен и неподправен  разговор за ЦСК, силата на корените, приятелите, славата и уроците на живота. В „Главната роля” за Стоичков ще говорят и легендарните Наско Сираков и Трифон Иванов.

Какво стои зад новината за забраната Ахмед Доган и Делян Пеевски да посещават Турция? Достатъчно категорично ли обяви България номинацията на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН и какви са шансовете страната ни да оглави най-голямата световна организация? Бившият външен министър Соломон Паси с личен прочит на събитията от седмицата.

Ден преди старта на световния хит в семейните игри “Мама готви по-добре”, Шеф Ивайло Петков ще разкаже какво е да оценяваш семейната чест на българските майки и порасналите им деца.

Зрителите на „120 минути” ще видят още:

•    210-сантиметровия Любо Ганев и 80-сантиметровата му внучка Любомира – в рубриката „Деца и родители”
•    Кой е Борис и чия жена е? – отговора знаят само Диана Любенова и Станимир Гъмов
•    Гражданина на света с българско сърце - Максим Ешкенази
•    Среща на Александра Кръстева със седемнайсет мъже и една жена, които пазят духа на народната музика и градят името на оркестъра си повече от половин век
Най-интересните моменти и теми може да следите и във Facebook страницата на предаването. А отговорите на въпросите ще научите само в „120 минути” на 14 февруари, от 17.00 ч. до 19.00 ч. по bTV.