Желю Желев, Васко Василев и Бойко Борисов в последното за сезона издание на „120 минути”

Гледайте на 26 юли от 17ч. по bTV

Реклама

Какво предстои да се случи в държавата – лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще застане очи в очи със Светослав Иванов в седмицата, в която всички се питат кой ще бъде следващият премиер на България.  

Тази събота - 26 юли, от 17 часа в последното за сезона издание на "120 минути" по bTV, гости в студиото ще бъдат журналистите Валерия Велева, Николай Стайков и Борислав Зюбмюлев. Те ще коментират и анализират едни от най-горещите теми от изминалите дни и месеци, а именно скандалите, които свалиха едно правителство, почти срутиха две банки и поставиха българския народ пред нов избор.

След тях в студиото при Светослав Иванов ще влязат първият демократично избран държавен глава на България - Желю Желев, който ще коментира политическите си врагове и приятели, и един български лекар, сблъскал се с абсурдната действителност в България. В студиото ще гостува и журналистът Илияна Беновска, която ще отговори на обвиненията на певеца Васил Найденов за връзката й с банков фалит от 90-те.

И за финал зрителите ще видят световноизвестния цигулар Васко Василев и оперната прима Светла Василева, които ще разкажат за общия им музикален проект.

През август зрителите на bTV ще могат да видят избрани моменти от гостуванията на родни и световнозначими личности и звезди в „Най-доброто от 120 минути”, всяка събота от 17:00 часа.