Мъжки дуел преди финала на „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Георги Милков, Георги Тошев и Тодор Георгиев се изправят един срещу друг. Диляна Попова осиновява бабуин, а питон бяга от Милена

Реклама

В понеделник в „Африка: звездите сигурно са полудели” най-младият участник в шоуто хвърли в паника екипа на шоуто, както и останалите участници в него. Тодор изчезна безследно от лагера и днес неговото търсене ще продължи. След близо 45 минути смут и напрежение в екипа, всички ще си отдъхнат при неговото завръщане. То обаче няма да остане без последици. Милена, която стои в основата на желанието на музиканта да остане сам, ще осъзнае, че тя е причината, но това няма да помогне двамата да намерят общ език. Даже напротив – в една от следващите задачи двамата отново ще влязат в конфликт. Отношенията между двамата музиканти остават крайни, както ще си проличи и в специалния кратък филм „Африканската сватба на Милена и Тошко”, който феновете на риалитито могат да гледат на voyo.bg. 20-минутният кратък филм може да бъде гледан само на voyo.bg от 27 ноември.

След известното стъписване от изчезването на Тошко предстои един много емоционален и натоварен ден за участниците. Водещите Яна Грудева и Антон Хекимян ще проверят техните познания за Африка цели два пъти. В единия случай участниците ще трябва да си спомнят моменти от техния престой до този момент, а в другия – познанията, които са натрупали за Ботсуана. Звездите ще трябва да отговарят на въпроси от рода на това колко на брой са шийните прешлени на жирафите, кое е най-опасното животно от „Големите 5”, кой е символът на Ботсуана и основната стока за износ, както и кое животно изпитва тъга, радост и страдание, подобно на човека.

Разгледай галерии от епизодите + ексклузивни снимки >>

В днешния епизод участниците ще имат четири много вълнуващи часа в резервата Моколоди. Диляна и Тодор ще имат възможността да работят като доброволци в резервата, където ще хранят хиени в клетката им, ще направят изкуствен водоем за животните и ще се погрижат за хипопотамите. Диляна Попова, пък, отново е изправена пред дилемата дали да осинови...този път едномесечна маймунка.



В същото време Милена и Георги Тошев пък ще посетят лечебница за животни. Там те ще трябва да прегледат питон. Минута преди това влечугото обаче успява за избяга от добре затворения аквариум и хвърля в паника както екипа на риалитито, така и целия екип на лечебницата.  

Финалът на епизода тази вечер ще бъде неочакван за всички звезди. Според правилата на шоуто участник, застрашил живота си и този на останалите участницинеспазвайки правилата за безопасност, трябва да напусне шоуто веднага. Екипът на риалитито дава втори шанс на Тошко като служебно го номинира за дуел. Така следващата седмица един срещу друг в последния двубой в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще се изправят тримата останали мъже – Г. Милков, Г. Тошев и Тодор Георгиев.