Време е за последната битка, защото на финала трябва да останат само трима

Кои ще са финалистите, защо Милена се раздели с любимия си синджир, а Жоро Тошев със слънчевите си очила и кой участник за малко не излетя с АТВ-то от пистата, ще разберете тази вечер от 20 ч.

Реклама

Те преминаха всички изпитания, те спечелиха всички състезания, те са четиримата, които успяха да стигнат до финала на най-необикновеното състезание „Африка: Звездите сигурно са полудели”. В началото бяха 13, но най-издържливи се оказаха 4-има.

Време е за последната битка, защото на финала трябва да останат само трима. Кои ще са те ще стане ясно след три последователни много сложни игри. Победителят в първата игра става сигурен финалист. В следващата игра участие ще вземат останалите трима участници, а победителят в нея ще бъде вторият сигурен финалист. За последното място в челната тройка ще се състезават и останалите без победа двама участници.

Преди да започне състезанието, звездите ще посетят столицата на Ботсуана, Габороне и ще присъстват на тържествата по случай 47 години от независимостта на страната. И тъй като там има много хора нашите звезди ще трябва да ги „нахранят” с магуиня. Първата задача на звездите ще бъде за 30 мин. да продадат 30 магуиня без дори да знаят каква е тяхната цена. В тази задача Милена става жертва на заблуда от страна на местните, които я подвеждат за стойността на местния десерт.

Полуделите родни звезди ще посетят и нощен клуб №1 в Габороне, където ще се раздадат от сърце. Музиката ще бъде дело на местен диджей, който вместо пулт ползва два мобилни телефона.

Следващите две задачи са каране на АТВ и намиране на летището в Габороне. Кои ще са финалистите, защо Милена се раздели с любимия си синджир, а Жоро Тошев със слънчевите си очила, кой участник за малко не излетя с АТВ-то от пистата и ще спази ли дадената на три жени дума Георги Милков, зрителите ще разберат тази вечер от 20.00 часа в последния епизод преди големия финал на „Африка: Звездите сигурно са полудели”.