"Първия път" на Христо Стоичков – в първото издание на "Бездомното шоу на Башар Рахал"

Изкусителната красавица Славена Вътова e асистeнт на водещия със собствена  рубрика

Реклама

Колоритната футболна легенда Христо Стоичков е първият гост в „Бездомното шоу на Башар Рахал”. Тази събота, 5 септември, в 23.00 ч. по bTV Башар Рахал ще го провокира за откровен мъжки разговор, в който Камата ще разкаже за най-важните си „първи пъти” – първото сбиване, първата любовна авантюра, първия път, в който влиза в пререкание със съдия и др. Зрителите на bTV ще го опознаят в нова светлина и няколко забавни ситуации, между които ритуално пиене на текила, дишане на балон с хелий, игра на баскетбол със закачен за главата кош.

Освен житейски разговори с неочакван край, Стоичков ще се изправи лице в лице с Жоел Киню, скандалния рефер на най-спорния мач в историята на българския футбол – историческата загуба с 1:2 от Италия на полуфиналите на световното първенство в САЩ през 1994 г. След повече от 20 години френският съдия се обръща към Камата в специално видео и го моли за помирение. Реакцията на Стоичков ще предизвика множество дискусии.

Освен с футболни страсти, първият епизод на „Вечерното шоу на Башар Рахал” ще задържи вниманието на зрителите и заради екранната половинка на Башар – Славена Вътова. Една от най-красивите българки ще бъде асистентка на водещия и в края на всеки епизод ще представя своята щура рубрика, в която ще кара гостите да изпробват най-горещите мании и мобилни приложения от цял свят.

Славена Вътова е носителка на короната „Мис България” за 2006 година. Тренирала е четири години лека атлетика и три години тенис на маса, също спортни танци, плуване и бокс. Владее три езика – английски, италиански и испански.

Целият този екшън се развива в дома на колоритния Кольо – първият човек, приел „Бездомното шоу” в хола си.