В "Бездомното шоу на Башар Рахал": Стефан Данаилов става режисьор

Башар Рахал и Славена Вътова пресъздават култова сцена от „Дами канят” тази събота в 23.00 ч. по bTV

Реклама

Стефан Данаилов е поредното голямо име, което водещият на „Бездомното шоу на Башар Рахал” кани в новия си дом. Легендарният актьор излиза от обичайния си сериозен тон и говори откровено за първия път, в който е видял силиконов бюст, защо жените вече 50 години са луди по него и кой е любимият му ученик. Дали това е Башар Рахал, зрителите на bTV ще научат тази събота в 23.00 ч.
Освен, че задава незадавани досега въпроси, Башар намира начин и да накара гостите си да влязат в необичайна за тях роля. Тази събота, за първи път ще видим Ламбо и в ролята на режисьор. Той ще напътства водещия и неговата асистентка Славена Вътова в опита им да пресъздадат сцена от култовия филм „Дами канят”.
Гост в караоке-рубриката на „Бездомното шоу” пък е Любо Киров. Освен безспорните си певчески възможности, Любо ще демонстрира и свой скрит талант – изключително сполучлива имитация на Дарт Вейдър.
Домакин на шоуто тази събота е Габриела от столичния квартал Люлин. Освен с визия, тя очарова Башар и Данаилов с кулинарните си умения и набързо им приготвя вкусен сладкиш.