"Бинго милиони" стартира само с Владо Карамазов и джакпот от 1 милион лева - тази вечер по bTV

Шоуто започва в 18:30ч. днес - 24 януари

Реклама

Първото издание на телевизионното предаване "Бинго милиони" ще бъде само с един водещ – Владо Карамазов. Това разкри самият той днес пред Диана Любенова в студиото на "Тази събота". "Двамата с Райна се сработваме страхотно. За изненада на зрителите обаче предаването ще започне само с мен като водещ. С развитието на телевизионната лотария и елементите в предаването ще се появи и Райна. Кога ще се случи това във времето, на този етап ще запазя в тайна", сподели водещият.



Актьорите Стефка Янорова и Иван Тишев (Революция Z), Боби Лазаров и Антоанета Илиева от bTV Новините ще бъдат първите гости на Владо Карамазов в дебютното издание на телевизионното предаване "Бинго милиони". В 18.30 часа на 24 януари четиримата участници ще проверят своя късмет в игрите, подготвени в голямата лотария на България. Всеки един от гостите в първото издание на "Бинго милиони" ще дари спечелените от него средства за различни благотворителни каузи в сферата на образованието, спорта, за деца, жертви на насилие, и хора, пострадали при природни бедствия. Джакпотът в първото издание на предаването стартира от 1 милион лева.

Защо Владо Карамазов ходи със значка на присмехулник, кога според него ще го застигне любовта и мисли ли вече за деца вижте ТУК.