Звезди играят благотворително в първото издание на "Бинго милиони" на 24 януари по bTV

Регистрацията за участие в предаването започва тази събота

Реклама

Актьорите Стефка Янорова и Иван Тишев (Революция Z), Боби Лазаров и Антоанета Илиева от bTV Новините ще бъдат първите гости на Владо Карамазов в дебютното издание на телевизионното предаване "Бинго милиони".

В 18:30 часа на 24 януари четиримата участници ще проверят своя късмет в игрите, подготвени в голямата лотария на България. В продължение на три кръга и 30 напрегнати минути те ще мерят сили в надпреварата за големите парични печалби, а финалистът ще има възможност да играе и специална игра. Всеки един от гостите в първото издание на "Бинго милиони" ще дари спечелените от него средства за различни благотворителни каузи в сферата на образованието, спорта, за деца, жертви на насилие, и хора, пострадали при природни бедствия.  

От 26 януари всеки делничен ден, без сряда, от 18.00 часа двама участници ще се изправят един срещу друг в студиото в т.нар. "игра на деня", която ще направи една бърза проверка на техния късмет. Желание за участие в "Бинго милиони" може да заяви всеки, който регистрира уникалния си код, получен при закупуването на лотариен билет или талон със същото име от 24 януари на сайта www.bingomilioni.bg.

Регистрацията дава три възможности за печалба на всеки участник – да участва със своите числа за джакпота, да играе или да печели награди като част от публиката в студиото. Големият джакпот може да бъде спечелен не веднъж, а два пъти в седмицата – всяка сряда и събота! Общата стойност на печалбите е 34 милиона лева.
 
Всяка събота от 18:30 часа по bTV четиримата победители от делничните предавания ще се изправят един срещу друг в оспорваната битка и игри на късмета в "Бинго милиони".