„Бригада Нов дом 3” ще сбъдва мечтите на многодетни семейства от 1 март по bTV

В новите  епизоди Мария Силвестър и бригадата на Караджов не само ще ремонтират, но и ще строят, за да променят съдбите на 14 семейства

Реклама

Третият сезон на социалния проект „Бригада Нов дом” тръгва в ефира на bTV от 1 март и ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа. Екипът на предаването, начело с водещата Мария Силвестър и неуморната бригадата на Влади Караджов, ще променят съдбата на 14 семейства, като само за пет дни превърнат старите им и нефункционални домове в удобно и уютно място за живеене.

Новите епизоди на „Бригада Нов дом” са посветени на многодетните семейства и реализирането на мечтите и копнежите на най-малките им членове. Мария Силвестър, която има вроден талант да сбъдва мечти, е подготвила много изненади, с които да върне усмивките по детските лица. Зрителите на bTV ще видят Караджов и неговата бригада изправени пред огромното предизвикателство  да ремонтират 100-годишна селска къща в Балкана, на която липсват дори основни части като врати и прозорци. Като истински професионалисти майсторите ще успеят да реализират всяко желание и ще преодолеят с лекота всяко строително предизвикателство само за 5 дни:



„В новия сезон на „Бригада Нов дом“ не само ще поправяме, но и ще строим. В епизодите ще видим много примери за това как трябва да се държим като общество и да помагаме, когато някой има нужда от това“, коментира майстор Караджов по bTV.

Предаването е част от мисията на bTV да прави зрителите съпричастни с трогателни човешки истории, в които герои са не знаменитости, а обикновените хора. Мария Силвестър и нейната бригада ще върнат надеждата на още 14 семейства за по-добър живот и ще им даде кураж да продължат напред.

Новите истории в “Бригада Нов дом” зрителите на bTV ще проследят от 1 март, всеки четвъртък от 21:00 ч.

Последни

Реклама