„Бригада Нов дом” дава надежда за нов живот на самотен баща на 1 март по bTV

 Мария Силвестър и бригадата на Влади Караджов ще променят съдбите на десетки деца и техните родители всеки четвъртък от 21 ч.

Реклама

На 1 март от 21:00 ч. bTV ще излъчи първи епизод от новия сезон на социалния проект „Бригада Нов дом” с водещ Мария Силвестър. За трета година тя и бригадата на Караджов ще променят живота и съдбата на 14 семейства в нужда, като за 5 дни превърнат старите им и мизерни жилища във функционални и уютни домове. Новите епизоди на предаването са посветени на многодетните семейства и реализирането на мечтите и копнежите на най-малките им членове. Мария е подготвила много изненади, с които ще успее да върне усмивките по лицата на десетки деца, ще ги накара да повярват в доброто и в сбъдването на мечтите. По време на ремонтите екипът на предаването ще се изправи пред много трудности, които ще преодолява с много позитивна енергия и забавление.

 



Първото семейство, с което „Бригада Нов дом” ще срещне зрителите на bTV на 1 март, е това на Георги и двете му дъщерички Анелия (8 г.) и Жаклин (4 г.). Историята на самотния татко е трогателна, но въпреки че разказва за много лични загуби и предателства, е изпълнена със светлина, любов и надежда за бъдещето. Безграничната обич и грижи на Георги е достатъчна на момичетата, за да растат щастливи и усмихнати, но домът им има нужда от ремонт и елементарни условия за живот. Мебелите в стаите са оскъдни или липсващи, кухнята е без течаща вода и мивка, а банята и тоалетната са извън къщата. Във всяка свободна минута бащата се опитва да ремонтира дома, но липсата на средства и време не му позволяват да стигне докрай. А Ани и Жаклин мечтаят празното помещение в къщата един ден да се превърне в цветна детска стая, в която да посрещат приятелите си.



29-годишният Георги Ганчев има тежко детство, изпълнено с недоимък, нищета и пансиони. Остава сирак на 13 г. Среща любимата си Роза, половин кубинка, когато е на 19 г. Желанието на Георги да има семейство се сбъдва, когато се ражда дъщеря му Ани.  Много скоро обаче мизерията надделява и проблемите започват. Един ден Роза решава, че не може повече и оставя 9-месечната им дъщеря пред вратата на къщата. Георги е принуден да отглежда детето си сам. Три години по-късно Роза иска да се върне и в името на семейството Георги й прощава. Ражда се и Жаклин, но историята се повтаря и майката изоставя окончателно семейството си. Оттогава Георги възпитава децата си сам със затрогваща любов, грижи и всеотдайност.

Какви изненади е приготвила Мария Силвестър на Ани и Жаклин и дали Караджов и бригадата му ще успеят да изпълнят проекта им за дом на мечтите, зрителите на bTV ще разберат на 1 март от 21:00 часа.



Последни

Реклама