„Бригада Нов дом“ помага на петчленно семейство да заживее без агресия и страх във втори епизод на предаването – 8 март, 21 ч. по bTV

Реклама

В третия сезон на социалния проект „Бригада Нов дом“, който стартира миналия четвъртък по bTV, водещата Мария Силвестър и неуморната бригадата на Влади Караджов, ще променят съдбата на 14 семейства, като само за пет дни превърнат старите им и нефункционални домове в удобно и уютно място за живеене.  Новите епизоди на предаването са посветени на многодетните семейства и реализирането на мечтите и копнежите на най-малките им членове.

Този четвъртък, 8 март, във втория епизод на „Бригада Нов дом“ Мария Силвестър ще разкаже нова трогателна история с щастлив край – тази на Теодор, Зорница и трите им деца Диана, Емануела и малкия Венци. Те живеят във фамилната къща на Теодор, която делят с родителите и чичо му. Младото семейство обаче е принудено да направи трудния, но неизбежен избор да напусне родния дом. Причината е дядото на децата, който всекидневно подлага всички на тормоз под въздействието на алкохола – крещи, обижда и се държи агресивно с внучетата си.

Семеен приятел решава да подаде ръка на петчленното семейство и да им предостави жилище, в което да се нанесат. В къщата обаче не е правен ремонт от над 40 години, баня няма, стаите са мизерни, нефункционални и се нуждаят от нови мебели. Децата мечтаят за собствен хубав дом, а родителите им за малко усамотение на място без агресия и страх.

В защита на неоправданите и с желание да промени коренно съдбата им, на помощ на семейство Георгиеви ще се притече бригадата на Влади Караджов и водещата, която сбъдва мечти, Мария Силвестър. Този път обаче петте дни за ремонт ще се окажат крайно недостатъчни за работата,  която трябва да бъде свършена. Дали бригадата и Мария ще успеят и този път да реализират стремежа на семейството за уют и спокойствие, зрителите на bTV ще разберат на 8 март от 21:00 ч.

Последни

Реклама