„Бригада Нов дом“ връща живота в опожаряван дом в четвъртък, 22 март, 21 ч. по bTV

Реклама

Водещата Мария Силвестър и нейната бригада ще преодолеят поредното строително предизвикателство, което ще върне надеждата и усмивките по лицата на многодетно семейство в тежко състояние, в четвърти епизод на предаването, който ще се излъчи на 22 март от 21 ч. по bTV. Дом, претърпял пожар два пъти, спешно се нуждае от промяна. В него живеят семейство Гигови - Анета и Стоян и трите им деца Мила (8 г.), Велислав (7) и Габриела (5).

Историята на Анета и Стоян започва като страница от вълшебен разказ. Запознават се, когато са още в училище, по необикновен начин – Стоян публикува обява във вестник, а едно от писмата, които получава, е от неговата бъдеща съпруга.

Оттогава влюбените са неразделни и се обичат, въпреки проблемите, с които се налага да живеят. Анета загубва напълно косата си, когато е едва десетгодишна, вследствие на радиацията след аварията в Чернобил. Макар и притеснена от изпитанието, с което трябва да живее, и до днес тя е най-красивата жена в очите на мъжа си.

Трудностите в живота на Анета и Стоян не спират дотук. В продължение на 10 години двойката се опитва да има деца, но неуспешно. Точно когато взимат решението да подадат документи за осиновяване, разбират, че чакат първата си рожба. Днес те се радват на три прекрасни деца, но отново щастието не идва без поредното изпитание. Проблем бележи раждането на малката Габи и налага интервенция на сърцето. Операцията минава успешно и днес семейството е здраво и щастливо. Всички проблеми в живота си те преодоляват със силата на любовта си, но за битката с ремонтите имат нужда от помощ.

Домът, в който живее семейство Гигови, е горял два пъти, а гасенето на пожарите е довело до наводнения, много мухъл и редица други проблеми, които имат спешна нужда от отстраняване. Двустайният апартамент е в окаяно състояние, с олющени стени и тавани, стари плочки, мухъл в детската стая, вехти и изпочупени мебели и настилки. Петчленното семейство Гигови е сплотено и изпълнено с много любов, но жилището, в което живеят има нужда от спешна промяна, а животтът им - от малко цвят и надежда. За момента майката и бащата са безработни и не могат да се справят сами с основен ремонт, което да подобри условията, в които живеят децата им. Мария Силвестър и бригадата на Караджов са единствените, които могат да спечелят битката с ремонтите, и само за 5 дни да превърнат едно малко, безцветно и нефункционално жилище в удобен и уютен дом.

Какви изненади и приключения е подготвила водещата Мария Силвестър за многодетното семейство и какво преразпределение на жилището е планирал Караджов, зрителите на bTV ще разберат в четвъртък, 22 март от 21 ч.

Последни

Реклама