Четиричленно семейство посреща Мария и Караджов в трети епизод на „Бригада Нов дом” по bTV

Четвъртък, 16 март, от 21:00 часа

Реклама

Липсата на финансови средства може да разклати устоите на всяко едно задружно семейство. В такива моменти са намесва „Бригада Нов дом”, носейки посланието, че има нещо друго, по-силно от парите – човешката съпричастност. Именно тази съпричастност отвежда Мария, Караджов и екипът му този четвъртък от 21.00 часа в общинско жилище в един от крайните квартали на София. Главните герои са Григор, Марияна и двамата има синове Божидар и Николай, които живеят на първия етаж в панелен блок.

Григор и Марияна са влюбена двойка от 18 години. След като се ражда по-големият им син – Божидар, те са изгонени от родителите на Григор и остават на улицата с бебе на ръце. Семейството споделя, че това е бил един от най-трудните периоди в живота им. За щастие, успяват да стъпят на краката си по някакъв начин и заживяват под наем. Но всяка година, по едно и също време, съдбата им нанася нов удар и те сменят различни квартири по една или друга причина. От близо година задружното четиричленно семейство живее в общинско жилище, за което са се погрижили да изглежда малко по-прилично от началното му състояние. Все още обаче съществуват сериозни проблеми, за които семейството няма възможност да предприеме никакви мерки. Мухълът и влагата са най-големите паразити в апартамента. Липсата на мивка в банята също възпрепятства нормалното ежедневие.

Дали Мария и екипът на Караджов ще успеят да зарадват и това семейство, което вярва в чудесата. Ще има ли пречки, пред които ще се изправи бригадата, зрителите на bTV ще разберат на 16 март от 21:00 часа.

Последни

Реклама