Мария и бригадата на Караджов се впускат в нова мисия за сбъдване на мечти

Tози четвъртък от 21.30 ч. по bTV

Реклама

Третият епизод на социалното рiалити „Бригада Нов дом”  ще пренесе зрителите на bTV в Долни Пасарел, където се намира домът на семейство Бельови. В него живеят братята Станислав и Росен, техният баща Георги и малката им сестричка Гергана.

Преди три години Георги губи съпругата си след тежка битка с рака. Той остава сам с двамата си сина и невръстната Гергана, която в момента е на 5 г., и с чието отглеждане тримата мъже трябва да се справят сами. Станислав, Росен и Георги са разпределили цялата домакинска работа помежду си и правят всичко по силите си, за да може малката Гергана да не усеща липсата на майчина ласка. Те са обединени около мечтата си за по-красив и уютен дом, в който момиченцето да расте здраво и спокойно.

Жилището на семейство Бельови разполага с две стаи, в едната от които спят и четиримата. Всички мебели са много стари, някои от тях намерени на улицата, други - дарени от приятели. Подът в спалнята на семейството е бетонен, без никаква настилка, а малката Гергана има астма и това изостря дихателните й проблеми. Банята в жилището е в окаяно състояние, а кухненското помещение е твърде малко, обзаведено с остаряла техника.

На помощ на семейство Бельови от Долни Пасарел ще се притече вече познатата бригада на главен бригадир Караджов и очарователната водеща-помощник в кризисни ситуации Мария Силвестър. Този път екипът е изправен пред не една и две кризисни ситуации. Налага се Мария не просто да подкрепя бригадата с освежителни напитки, но и да кърти, лепи плочки, разглобява мебели и да боядисва. Активната роля на водещата изправя на нокти Караджов, тъй като Мария започва да прави промени, които изискват допълнителна работа. Дали момчетата, Караджов и Мария и този път ще успеят да сбъднат мечтите на семейството за уют и спокойствие, зрителите на bTV ще разберат на 24 март от 21:30 часа.

Последни

Реклама