Мария Силвестър: Предаването „Бригада Нов дом“ ме заземи

Реклама

Първо казва "Не", когато получава покана да води предаването "Бригада нов дом" по бТВ. Но след като се запознава с главния редактор Андрина Ридъл, Мария веднага променя решението си. "Изведньж от

"България търси талант" и големите, красиви, блестящи сцени се озовах в недобре изглеждащи домове на хора, които нямаха добри съдби. Извадих друг аспект от себе си, който е чакал да излезе. Предаването много ме заземи", казва водещата Мария Силвестър в подкаста „24 часа от живота“.

Интервюто, което не й се получава, е с Румен Овчаров, тогава министър на енергетиката. По онова време тя води рубриката "Мария в Огледалния свят", а идеята на екипа е да се среща с политици. Разговорите да бъдат леки, забавни и с провокативни въпроси, но не неприятни. "Тогава си дадох сериозна сметка, че когато правиш нещо такова и то е провокативно, не трябва да минаваш границата. Трябва да си точно на ръба, за да бъде автентично и вярно. Отиването в друга посока винаги е проява на лош вкус", казва Силвестьр.

Притеснява се, когато не може да намери общ език с някого. Опитът й с комуникацията е доста богат - от клошари на улицата до всякакви странни птици, с които успява да общува свободно.

Какво се случва на първия й репортаж на пресконференция в Столичната община, защо в България всички искат да са известни и още от интересните истории на Мария Силвестьр слушайте в подкаста "24 часа от живота“.

 

Последни

Реклама