Мария Силвестър зад кулисите на „Бригада Нов дом“

Реклама

Третият сезон на предаването "Бригада Нов дом" по bTV вече трогна мнозина с историите за многодетни семейства с нелека съдба, които мечтаят за уютно жилище. Как се снима предаването, което подарява усмивки, какво остава непоказано на екрана и как тя приема ролята си в него, разказва водещата Мария Силвестър.

Вие сте комик по професия и - изглежда - по призвание. Как се чувствате в новата роля в „Бридага Нов дом“, където драматичните емоции преобладават?

По призвание - може би. В „Бригада Нов дом“ съм водеща, което е и моята професия. Ако преди това съм имала рубрики с комичен ефект, това не означава, че имам само този аспект като водещ. Относно „Бригада Нов дом“ - драматични емоции има, но в крайна сметка важен е крайният резултат. Чувствам се прекрасно, когато хората се усмихнат. Когато очите им се усмихнат. Стават красиви. Това ме прави особено щастлива.

- Доколко участвате и зад кадър в предаването – например с идеи за ремонта, обзавеждането, подкрепа за семействата и пр.?

Цял един екип стои зад „Бригада Нов Дом“. Всички участваме. Когато Караджов вземе решение за ремонта на даден обект, започваме да съгласуваме останалата част, спрямо това решение. Тогава идва ред на комбинативната ни мисъл... налага се да се съобразяваме с много неща - ограничено време, бюджет, реално състояние на жилищата, което винаги е твърде лошо. Имаме много добра обратна връзка и непрекъснато и на мен и на Караджов ни пишат хора, развълнувани от съдбата на семействата с желание да им помогнат. Слава Богу, хората не са загубили своята чувствителност и съпричастност, дори напротив.

 

Цялото интервю на Мария Силвестър  за offnews.bg вижте ТУК

 

Последни

Реклама