Първата история в „Бригада Нов дом“ трогна над 1,1 милиона зрители в четвъртък вечер по bTV

Реклама

Трогателната история на самотен татко с две дъщери, с която започна новият сезон на „Бригада Нов дом“, успя да спечели сърцата на зрителите в четвъртък вечер. По данни на ГАРБ над 1,1 милиона от всички пред малкия екран са предпочели  да гледат социалното предаване на bTV с водеща Мария Силвестър пред риалити формата на NOVA „Hell’s Kitchen“, който е бил гледан от по-малко от половин милион души.

 

Освен от широката аудитория преобразяването на дома и живота на 29-годишния Георги Ганчев от бригадата на Караджов е предпочетено и от два пъти повече млади зрители в сравнение с аудиторията на втората по гледаемост телевизия по същото време. 47% от всички между 18 и 34 г. и близо 43% между 18 и 49 г. са избрали да гледат как Мария Силвестър и Караджов връщат усмивката на лицата на Жаклин и Ани и дават шанс на момичетата, изоставени от майка им, да живеят в един по-красив и добър свят. Пикът на зрителския интерес на старта на „Бригада Нов Дом“ 3 е бил в самия край на епизода, когато близо 1.3 милиона зрители са били пред малките екрани.

 

В новия трети сезон на социалния проект „Бригада Нов дом” Мария Силвестър и неуморната бригадата на Влади Караджов ще променят съдбата на 14 семейства, като само за пет дни превърнат старите им и нефункционални домове в удобно и уютно място за живеене. Новите епизоди на „Бригада Нов дом” са посветени на многодетните семейства и реализирането на мечтите и копнежите на най-малките им членове.

Предаването е част от мисията на bTV да прави зрителите съпричастни с трогателни човешки истории, в които герои са не знаменитости, а обикновените хора.

Новите истории в “Бригада Нов дом” зрителите на bTV могат да проследят всеки четвъртък от 21:00 ч.

Последни

Реклама