bTV Репортерите за заплахите, дебнещи нищо неподозиращи хора

На 11 и 12 март зрителите ще получат съвети за реакция при нападение или измама

Реклама

Нападенията на публични места над нищо неподозиращи хора ще бъдат на фокус в bTV Репортерите тази събота в 19.30 ч.

През последната година светът стана свидетел на ужасяващи актове на насилие - с десетки ранени и убити. Кои са хората, извършващи нападенията, подготвят ли се предварително за тях и какви са мотивите им? И по-важното - може ли човек да реагира и да се защити при подобни атаки? Документалният филм на мултимедийния репортер Ладислав Цветков и монтажиста Даниел Кръстев търси отговори на тези и други въпроси.

В него зрителите на bTV ще видят кадри от реални нападения с много динамика и ще научат каква е световната практика за действия при подобни ситуации.  Ще получат и практически съвети как да постъпват на базата на американския опит. Филмът „Невидима заплаха” не си поставя за цел да всява страх, а напротив - да информира зрителите какви са действията, които всеки човек може да предприеме, за да се спаси и да помогне на други.

bTV Репортерите ще провокират зрителския интерес и в неделната вечер, когато хората пред малкия екран ще научат как без дори да подозират, може да се окажат с изпразнени банкови сметки и запорирани имоти.

Гражданският процесуален кодекс позволява на всеки един районен съд да решава съдби и да ги променя. Без тези с променената съдба въобще да знаят, че някой, някъде пренаписва живота им.

В bTV Репортерите Нели Тодорова ще търси отговор на въпросите защо всичко това се случва законно у нас и какво да правим или пък не, за да не попаднем в схемата? И още - ще има ли смелост прокуратурата да се изправи не само срещу роми, които участват в измамите със запис на заповед, но и срещу адвокати и частни съдебни изпълнители?

Всичко това – единствено в bTV Репортерите в 19:30 часа на 12 март.

Последни

Реклама