Трева. Джойнт. Канабис. Наистина ли лекуват – отговорите тази събота в bTV Репортерите

В неделя от 19:30 ч. зрителите ще видят и репортажа на Рада Домусчиева за последиците от присъдите срещу имамите в Пазарджик

Реклама

Тази събота и неделя, 5 и 6 април, bTV Репортерите ще предложат две истории – едната за манията по марихуаната, а другата – за последиците от насаждането на радикален ислям в България и безпрецедентното дело в Пазарджик.



Темата на съботното издание на bTV Репортерите ще разкрие какво е марихуаната - билка с лечебни свойства или опасен наркотик? Трябва ли държавата да разреши употребата й за лечебни цели? Как влияе марихуаната и пристрастява ли се човек, опитал веднъж от нея? Отговорите на тези и още въпроси ще се опита да намери репортерът Румяна Попова във филма „Джойнт”, тази събота от 19:30 ч.

В неделя от 19:30 часа зрителите ще видят репортажа на Рада Домусчиева и оператора Валентин Василев за последиците от присъдите срещу имамите в Пазарджик. За първи път пред камера застават двама от обвиняемите и един от свидетелите по безпрецедентното дело за насаждане на радикален ислям. Ще чуете откъси от обвинението и отговорите на обвиняемите. За първи път ще видите и как изглежда курс по Коран и как 5-годишни българчета четат Корана на арабски.

Последни

Реклама