Ексклузивно в COOL…T: Виктор Калев пред микрофона на Петя Дикова след 7-годишно мълчание

Реклама

На 18 юни в COOL…T Петя Дикова ще срещне в откровен разговор един мечтан за всеки водещ гост - Виктор Калев. След дълго мълчание от близо 7 години, едно от най-обичаните лица от телевизионния ефир ще се довери на предаването COOL...T и ще отговори на въпросите, които зрителите отдавна си задават: Защо не го виждаме в „Шоуто на Слави”? В какви отношения е с екипа и скарани ли са със Слави Трифонов? Само пред Петя Дикова актьорът ще коментира и слуховете, че е бил болен и в депресия, както и има ли в момента човек до себе си и мисли ли за деца?

В съботния ден зрителите на COOL...T ще научат всичко и за автобиографичния моноспектакъл по лични разкази на Виктор Калев - „Грамофонът”. Негов съпродуцент е Дани Милев, а сценарият е дело на Ваня Щерева. Той може да бъде видян от публиката на 27-ми юни в Бургас, 6-ти юли във Варна, 7-ми юли в Добрич и на 14-ти юли в Плевен.
 
И още в предаването: Защо Део призовава да се живее активно и как водещият се справя с ролята си на баща?

За първи път телевизионен екип ще гостува в театралната школа на актьора Мариан Бачев, а какво отведе актьорите Васил Михайлов, Мария Статулова, Любен Чаталов, Марта Вачкова и Иван Ласкин в Стара Загора, зрителите на COOL…T ще разберат само на 18 юни от 11:00 часа по bTV.