Ирина Флорин представя новия си проект тази събота в "Cool..T"

Гледайте на 21 юни от 11 часа по bTV

Реклама

Тази събота - 21 юни, новото издание на предаването „Cool…T” ще представи на зрителите на bTV новия проект на поп певицата Ирина Флорин. В студиото заедно с нея ще гостува и екипът, създал песента - авторът на текста Ваня Щерева, композитърът Момчил Колев и неговият син - Калоян, който е автор на аранжимента.
 
Зрителите ще видят и втората част от интервюто на Петя Дикова с руската мега звезда Филип Киркоров. Екипът на „Cool…T” гостува на „Великолепния Фил” в Санкт Петербург броени дни преди неговото турне в България. Дали наистина Киркоров е болен и ще се оперира в България и кои са най-значимите жени в живота му- тази събота от 11:00 часа по bTV.

Предаването ще остане на музикална тематика и ще представи новия дует на фолк певицата Емилия. Дали изпълнителката е записала песен с гръцката мега звезда Никос Вертис или снимката, с която екипът разполага, е вследствие от добро познанство на двамата певци, ще разкрие новото издание на „Cool…T” тази събота.

Камерата на „Cool…T” ще влезе в Народния театър и ще покаже гримьорните на актьорите, които участват в постановката „Пигмалион”. Представлението е единственото, в което участие взима Стафан Данаилов. Какво се случва зад сцената, броени минути преди да се вдигне завесата, ще разкрие Петя Дикова на 21 юни от 11:00 часа.