Ищар, Алекс Мика и Андреа Бочели в последното за сезона издание на Cool..T

Гледайте на 26 юли от 11ч. по bTV

Реклама

Тази събота - 26 юли, Петя Дикова е подготвила много разнообразни и интересни гости и теми в последното за сезона издание на „Cool…T”. Преди да излезе в заслужен отпуск, водещата ще посрещне в студиото Фики Стораро и гуруто на комбат тренировките Мартин Гаджев, които ще разкажат кога ходенето на фитнес става нездравословна мания?

В студиото ще гостува и Яна Овчарова - дъщерята на бившия министър Румен Овчаров, за да представи дебютната си песен.

Световноизвестната певица Ищар ще застене пред камерата на „Cool…T”, за да говори за войната в Близкия Изток и защо толкова много обича България.

И още една ексклузивна среща за зрителите на предаването - авторът на култовия румънски хит "Dalinda" Алекс Мика ще разкаже пред Петя интересни неща около музиката и личния си живот! Само в COOL…T зрителите ще видят и повелителя на ганста римите - американския рапър Tyga, и неговото шоуто в Слънчев бряг.

За финал зрителите ще видят втората част на сбъднатата мечта на Петя Дикова – ексклузивното й интервю от дома на Андреа Бочели в Пиза.

И за да не липсва шоуто на своите фенове, през август, всяка събота от 11.00 часа, bTV ще излъчва най-доброто от „Cool…T”.